Om oss

AK Tvätt & Kylservice erbjuder tvättutrustning för både fastighetsägare och privatpersoner. Företaget erbjuder en helhetslösning med försäljning, leverans, installation och underhåll.

AK Tvätt & Kylservice erbjuder tvättutrustning för både fastighetsägare med fokus på den gemensamma tvättstugan i flerbostadshus. Företaget erbjuder en helhetslösning med försäljning, leverans, installation och underhåll.
AK Tvätt & Kylservice har en lång historia och företaget grundades redan år 1969 i Växjö. Verksamheten fokuserade då på service av tvättmaskiner och kylskåp. Under åren har företaget utvecklats och idag är AK Tvätt & Kylservice en stabil helhetsleverantör av tvättlösningar med en stor kundbas över hela Kronobergsregionen.

50 år i branschen

Tack varje professionellt bemötande och hög kompetens har företaget funnits på marknaden i över 50 år. AK Tvätt & Kylservice är duktiga på att följa med i utvecklingen av branschen och har under åren utökat både sitt erbjudande och sin kompetens. Målet är alltid erbjuda optimal service till kunderna oavsett om det handlar om försäljning, installation eller reparation.

Stabila partners

Företagets långa samarbete med leverantörer som Electrolux Professional, RCO Security och Diversey har skapat en stabil grund. Goda relationer med så väl samarbetspartner som kunder är viktiga byggstenar i organisationen som alltid strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat.

För många är tvättutrustning en viktigt del i vardagen och något som bara ska fungera år efter år. AK Tvätt & Kylservice ser till att vardagslivet flyter på utan krångel och att allt i tvättrummet funkar som det ska. Allt för att kunderna ska få mer tid över till annat som är viktigt i livet.