Äga

AK Tvätt & Kylservice ser till att din utrustning har en stabil och säker drift. Vi genomför service, reparation och underhåll. Allt för att ditt tvättrum ska fungerar så bra som möjligt.

Service för fastighetsägare

Som fastighetsägare kan du själv bestämma om du enbart vill köpa våra produkter och tjänster eller om du vill teckna ett komplett serviceavtal. I ett serviceavtal ingår regelbundna kontroller och förbyggande service. Om det under tiden uppstår något fel eller problem med din utrusning åtgärdar vi det direkt utan extra kostnad.

Med ett serviceavtal får du koll på dina utgifter och överraskas inte av några oförutsedda kostnader. Ditt tvättrum får en säker drift och en lång hållbarhet. Vi bevakar energiförbrukningen och optimerar utrustningen så att den gör minsta möjliga påverkan på miljön.

Hållbarhet – en viktigt del

Miljö och hållbarhet är viktiga värden för oss på AK Tvätt & Kylservice. Vi arbetar aktivt med att skapa hållbara och energisnåla tvättrum. I större fastigheter och bostadshus förespråkar vi gemensamma tvättstugor före separata maskiner i enskilda lägenheter. Genom att samla all tvättutrustning på samma ställe kan vi minska utnyttjandet av miljöresurser och spara in på såväl vatten som energi. Självklart installerar vi alltid energisnåla produkter med lång hållbarhet.

Auktoriserad partner för