Äga

AK Tvätt & Kylservice ser till att din utrustning har en stabil och säker drift. Vi genomför service, reparation och underhåll. Allt för att ditt tvättrum ska fungerar så bra som möjligt.

Service för fastighetsägare

Som fastighetsägare kan du själv bestämma om du enbart vill köpa våra produkter och tjänster eller om du vill teckna ett komplett serviceavtal. I ett serviceavtal ingår regelbundna kontroller och förbyggande service. Om det under tiden uppstår något fel eller problem med din utrusning åtgärdar vi det direkt utan extra kostnad.

Med ett serviceavtal får du koll på dina utgifter och överraskas inte av några oförutsedda kostnader. Ditt tvättrum får en säker drift och en lång hållbarhet. Vi bevakar energiförbrukningen och optimerar utrustningen så att den gör minsta möjliga påverkan på miljön.

Service för privatperson

Vi utför garantiservice och reparationer på alla vitvaror från Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff och Miele, oavsett om maskinerna är köpta hos oss eller hos en annan återförsäljare. Du kan göra din felanmälan hos oss direkt på vår webbsida. Felanmälan registreras i vårt system och därefter kontaktar vi dig för att boka upp en tid för reparation. Målsättningen är återkoppla så snabbt som möjligt och besöka dig inom några dagar. Ofta åtgärdas felet direkt vid första besöket men ibland behövs till exempel särskilda reservdelar beställas viket kan göra att reperationstiden förlängs.

Hållbarhet – en viktigt del

Miljö och hållbarhet är viktiga värden för oss på AK Tvätt & Kylservice. Vi arbetar aktivt med att skapa hållbara och energisnåla tvättlösningar. I större fastigheter och bostadshus förespråkar vi gemensamma tvättstugor före separata maskiner i enskilda lägenheter. Genom att samla all tvättutrustning på samma ställe kan vi minska utnyttjandet av miljöresurser och spara in på såväl vatten som energi. Självklart installerar vi alltid energisnåla produkter med lång hållbarhet.

Auktoriserad partner för