Köpa

Vi på AK Tvätt & Kylservice säljer, installerar och servar utrustning till tvättrum och tvättstugor till flerbostadshus. Vi erbjuder helhetslösningar med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt bokningssystem och doseringsutrustningar för tvättmedel.

Helhetslösning

På AK Tvätt & Kylservice erbjuder vi helhetslösningar för ditt tvättrum och hjälper till med rådgivning, installation och service. Vi är den självklara partnern när det kommer till val av tvättutrustning och hjälper dig gärna i ett tidigt skede.

Rådgivning

Vi hjälper dig att dimensionera och planera tvättrummet. Med hjälp av vår mångåriga kunskap och bra planeringsverktyg kan vi optimera tvättrummet på bästa sätt.

Försäljning

Vi säljer all utrustning som behövs för att skapa ett komplett tvättrum. Med våra smarta finansieringslösningar kan du själv bestämma om du vill betala allt direkt vid köp eller om du vill dela upp betalningen månadsvis. Knyter du ett serviceavtal till din produkt ingår service och underhåll av din utrustning.

Leverans och installation

När du köper utrustning av oss ingår alltid leverans till angiven plats. Väl på plats sköter vi även installation och ser till att allt fungerar som det ska med elektricitet och vatten.

Återtag

Om du har befintlig utrustning i ditt tvättrum som du inte längre använder hjälper vi gärna till med återtag. Beroende på skick ser vi till att maskinerna säljs vidare eller återvinns.

Försäljning och installation

Fastighetsägare

AK Tvätt & Kylservice erbjuder tvättrumslösningar för såväl privata hyresvärdar som bostadsrättsföreningar och kommunala fastighetsbolag. Vi kan hjälpa till med uppstart och planering och är gärna med i ett tidigt skede. Via vår samarbetspartner Electrolux Professional har vi tillgång till flera smarta planeringsverktyg som hjälper oss att optimera tvättutrymmet på allra bästa sätt.

Auktoriserad partner för